Vostè està aquí:Home » Neu i Aventura

Neu i Aventura

Gaudeix de l’esport en plena natura a la velocitat que prefereixis, sol o amb la millor companyia

A Rialp hi ha una estació d’esquí alpí, l’Estació d’esquí de Port-Ainé, amb els millors equipaments i una completa oferta turística.

L’estació té una immillorable qualitat de neu pols des de desembre fins a abril; per a molts, és considerada l’estació d’esquí amb la millor neu del Pirineu.

Durant l’hivern, a més de l’esquí, a l’estació es poden practicar altres activitats relacionades amb la neu: excursions amb raquetes de neu, construcció d’iglús, busseig a més de 2.000 metres d’altitud al llac de l’estació, excursió amb quads sobre neu, etc.

Els esports extrems són, de fet, esports d’aventura amb un índex més alt de risc i per a iniciats.

L’oferta de Rialp és a l’abast de qualsevol grup de població i nivell de preparació.

Tant esports d’aigua com el ràfting, l’hidrospeed, el caiac, el piragüisme, el barranquisme, les canoes, entre d’altres; com esports de terra com el senderisme, eamb ll ciclisme BTT, el paint ball, rutes de muntanya i rutes a cavall són una part important de les propostes que ens esperen al territori de Rialp.

El ràfting és potser una de les activitats estrella i la més coneguda, el Noguera Pallaresa és reconegut com uns dels millors rius d’Europa per a la pràctica d’aquest esport.

Quan esclata la primavera, quan comença el desgel, i fins que arriba la tardor, és el moment de viure els esports en llibertat. Esports actius en ple contacte amb la natura i que aprofiten els elements i els recursos de muntanyes, llacs, rius i valls transformats en un producte turístic de primera qualitat.

Si vols viure l’aventura a fons, les empreses de Rialp especialitzades en esports t’ofereixen les millors emocions, viu-les amb intensitat practicant el teu esport preferit.

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top