Vostè està aquí:Home » Naturalesa

Naturalesa

Endinsa’t pel verd del bosc i l’herba, llisca pel blanc de la neu i submergeix-te en el blau de l’aigua i del cel

Rialp és un escenari excel·lent per a les activitats a la natura, sobretot els esports d’aventura al seu tram del riu Noguera Pallaresa i l’esquí alpí a l’Estació de Port-Ainé. Una part del municipi es troba inclosa al Parc Natural de l’Alt Pirineu; les rutes senderistes són una altra opció activa. Si ets aficionat a la pesca al llarg del recorregut dels rius del municipi de Rialp i especialment al riu Noguera Pallaresa es pot practicar aquesta modalitat esportiva.

Es pot gaudir de fabuloses rutes a peu o en bicicleta pels antics camins del municipi, com poden ser els que ens porten a la vall d’Àssua o al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on es pot descobrir la natura i els estanys on conviu la fauna més salvatge amb una rica gamma d’espècies arbòries i vegetals.

Endinsa’t als paratges més insòlits i ancestrals. Deixa’t portar per l’espectacle de la natura, per gaudir sense presses. Paratges naturals on conviuen la fauna i la vegetació més diversa.

Especialment recomanat per als amants de l’excursionisme i la descoberta de la naturalesa en estat pur.

La natura, a Rialp, té el blau de l’aigua i del cel, el verd del bosc i de l’herba i el blanc de la neu que et refresquen i t’esperen.

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top