Vostè està aquí:Home » Neu i Aventura » Estació de Port Ainé

Estació de Port Ainé

Web oficial: www.skipallars.cat

Port-Ainé està situada a l’àrea d’influència del municipi de Rialp, al massís de l’Orri i en l’esplèndid marc natural que brinda la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida.

La seva privilegiada situació, sota el pic de l’Orri (2.440m), amb el 95% de les pistes orientades a la cara nord, li permet gaudir d’un microclima favorable, sobretot en temporades amb nevades escasses, i d’una immillorable qualitat de neu pols des de desembre fins a abril; per a molts, està considerada l’estació d’esquí amb la millor neu del Pirineu.

Seguir llegint

L’estació compta amb vora 30 km de pistes i 800 metres de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d’esquiadors o snowboarders. Totes les pistes estan dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu i destaquen per la seva integració en un paisatge de muntanya i per les seves meravelloses vistes cap a tot el Pirineu.

El punt diferencial de l’estació de Port-Ainé és el seu enfocament evident al públic familiar i a l’esquiador o snowboarder que s’inicia en aquest esport.

El telecadira de sis places desembragable JET-CIM, que culmina a la cota màxima de l’estació —el pic de l’Orri—, permet als esquiadors gaudir, entre moltes altres, de la pista verda Bellavista; un recorregut senzill de més de tres quilòmetres de llarg que dóna la volta a tot el perímetre de l’estació i permet a qualsevol tipus d’esquiador, sigui del nivell que sigui, gaudir del paisatge i de les millors zones d’esquí de l’estació.

Port-Ainé és també reconeguda pel seu Snowpark, un dels pioners del Pirineu i que durant molts anys ha estat a l’avantguarda de les noves tendències de l’estil lliure. Compta amb remuntador propi i diversos mòduls i línies per a l’iniciació, l’evolució i el perfeccionament de la tècnica dels practicants.

En l’àmbit del serveis, Port-Ainé destaca per constituir un centre integral de tot el que és de menester per un bon dia d’esquí a la cota 2.000 de l’estació, on es troba l’Hotel Port-Ainé 2000 (el més alt dels Pirineus); una botiga de productes de primera necessitat; un centre de lloguer de material; varies escoles d’Esquí; una terrassa-solàrium amb cafeteria; un centre d’activitats a la neu i un restaurant panoràmic… Tot a l’abast del públic esquiador.

Port-Ainé és en definitiva un centre d’esquí per al gaudir de tot tipus d’esquiadors.

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top