Vostè està aquí:Home » Senderisme » Ruta Familiar SURP

Ruta Familiar SURP

RUTA FAMILIAR SURP

RECORREGUT:

DURADA:

DESNIVELL: 350m + (Inici/Final .- Rialp/Surp)

Cota mínima : 700m Rialp 

Cota màxima : 1050m Surp 

DISTÀNCIA: 2 km

DIFICULTAT:

VARIANTS:

625c99_558ec4e153214b9399a665ebe001306d.jpg_srb_p_1080_292_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

P1000506

RECOMANACIONS I DADES ÚTILS

.- Circuit apte per fer durant tot l’any. Recomanable no fer-ho a les hores centrals dels dia a l’estiu, ja que disposa de poca ombra. A l’hivern és força agradable ens dies solejats , ja que transcórrer sempre per la solana. Tindrem en compte que la diferent alçada entre els dos nuclis fa que sovint tinguem força diferència tèrmica entre Rialp i Surp.

.- Transcórrer pel camí de ferradura que tradicionalment a unit aquest dos nuclis de la Vall d’Assua, majoritàriament entre conreus i explotacions ramaderes.

.- El recorregut és ideal per gaudir de la tranquil·litat de la vida rural, i bé val una visita al nucli de Surp, amb l’Esglèsia de Sant Iscle i Santa Victòria. Des de Surp tindrem unes bones vistes dels pobles de la vall, la Noguera Pallaresa i els nuclis de Beraní i Roní, a la vessant contraria.

ELEMENTS D’ESPECIAL INTERÈS

CULTURA

ITINERARI

.- Sortint de Rialp, el recorregut enseguida s’enfila pels carrerons del nucli antic per arribar a les runes del Castell de Rialp. Ràpidament resseguirem sense treva l’antic camí de ferradura que ens durà fins a Surp, sempre entre marges i conreus.

Aigua.- Durant el trajecte no trobarem aigua, però al poble hi ha diverses fonts on podrem tornar a carregar i avituallar-nos per la baixada.

[]

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top