Vostè està aquí:Home » Senderisme » Ruta Familiar COLINOS

Ruta Familiar COLINOS

RUTA FAMILIAR COLINOS

RECORREGUT:

DURADA:

DESNIVELL: 400m + (Inici/Final .- Rialp/Sant Joan de Colinos)

Cota mínima : 720m Rialp 

Cota màxima : 1120m Sant Joan de Colinos

DISTÀNCIA: 4 km

DIFICULTAT:

VARIANTS:

625c99_ec73dbb7883d40e69967ce2a4ae806ff.jpg_srb_p_1080_292_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

P1000513

RECOMANACIONS I DADES ÚTILS

.- El recorregut es pot realitzar durant tot l’any, però hem de tenir clar que a l’hivern es un trajecte fred, ja que sempre anirem per la obaga de la muntanya, entre boscos i a l’inici paral·lels a la llera del riu. A Sant Joan de Colinos trobarem una zona de picnic habilitada i molt ombrívola, especialment agradable a l’estiu .

ELEMENTS D’ESPECIAL INTERÈS

CULTURA

ITINERARI

.- Sortint del nucli de Rialp (725m), ràpidament creuarem el poble i el pont de Santa Caterina per començar el recorregut paral·lels al riu. A la poca estona deixarem a la dreta el camí de la Ruta Familiar Canerilla, i desprès el camí comença a pujar i sempre per sender amb una pendent constant i fent ziga-zagues arribarem a la zona d’esbarjo de Sant Joan de Colinos sense pèrdua. Aquí podrem gaudir de la tranquil·litat de l’entorn tot descansant a l’ombra. Trobarem 8 taules, totes elles a l’ombra, i una font molt propera.
Podrem retornar pel mateix camí o seguint la pista que surt de davant de la zona d’esbarjo, arribarem al poble de Beraní, on ens podran recollir en vehicle.

Aigua .- Podrem carregar d’aigua a Rialp i en trobarem molt aprop de Sant Joan de Colinos. Si decidim seguir fins el nucli de Berani també ens trobarem una font.

[]

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top