Vostè està aquí:Home » Actualitat » Rialp acollirà el Campus de futbol infantil de la mà del RCD Espanyol

Rialp acollirà el Campus de futbol infantil de la mà del RCD Espanyol

21 i 24 de març

Rialp acollirà el Campus de futbol infantil de la mà del RCD Espanyol.


L’objectiu és que els nens gaudeixin del futbol i de les activitats i que es puguin projectar com a futbolistes en un club de la màxima categoria com el RCD Espanyol
El municipi de Rialp acollirà entre els dies 21 i 24 de març el Campus de futbol infantil de la mà del RCD Espanyol, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació d’aquest esdeveniment organitzat juntament amb l’empresa La Toca sota el lema “Viu el Futbol”.
La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, qui ha destacat que la voluntat de Rialp és desenvolupar activitats turístiques, esportives i de promoció del Pallars, com aquest campus de futbol.
En aquest sentit, el vicepresident Sabarich ha destacat el paper fonamental de la Diputació de Lleida donant suport als ajuntaments, apostant de forma clara i decidida per totes les activitats i pràctiques esportives i garantint un segell de qualitat de les mateixes.
Els representants de l’empresa organitzadora La Toca, Llorenç Bonet, Robert Salvia i Carles Claramunt, han explicat que s’ha escollit Rialp per organitzar aquest campus de futbol per les instal·lacions esportives municipals, que garanteixen una bona estada per als nens. Pels organitzadors és del tot imprescindible garantir als infants un bon nivell esportiu i futbolístic, però alhora és important poder oferir una vessant humana i social, com la convivència, el treball en equip i el respecte.
Amb aquest tipus d’iniciatives el que es pretén és que els nens puguin recordar aquesta experiència, que gaudeixin del futbol i de les activitats, i que també es puguin projectar com a futbolistes en un club de la màxima categoria com el RCD Espanyol, que els hi ensenya la seva metodologia d’entrenament en un indret singular com Rialp.
El representant del RCD Espanyol, Pedro Patón, ha afegit que el futbol base és una de les àrees esportives més importants del club i amb aquesta iniciativa el club pretén consolidar-se en el territori lleidatà i oferir als nens que destaquin l’oportunitat de portar-los al club.
D’altra banda, s’ha confirmat que el futbolista targarí de la màxim categoria, Joan Capdevila, col·laborarà amb el campus convivint amb els nens.
Els nens es poden inscriure a la web www.latoca.cat

A més, els organitzadors han anunciat que s’han establert col·laboracions amb les escoles de futbol del Pallars, com la de Rialp i la Pobla de Segur amb descomptes especials.

Lleida, 29 de febrer de 2016

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top