Vostè està aquí:Home » Esport » Torneig de Futbol de Rialp

Torneig de Futbol de Rialp

Des de fa dos anys, se celebra a la nostra terra el Torneig Rialp Pallars Sobirà, en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Aquest torneig s’organitza des de l’Ajuntament de Rialp, amb la direcció tècnica de la Escola de Futbol de Rialp i amb el suport del F. C. Rialp. A part dels organitzadors, hi ha diferents patrocinadors locals privats, així com el suport d’entitats com la Diputació Provincial de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Federació Catalana de Futbol. Recordeu que Rialp és la seu de la Delegació dels Pirineus de la Federació Catalana de Futbol.

L’èxit de la primera edició, que es va celebrar l’any passat i que només es va fer en format d’un dia, ens va animar a fer el torneig molt més ampli i en un format de dos dies.

La participació d’equips és molt variada i diversa, però la seva rellevància és molt important. Hem de destacar, com a equips participants d’aquesta segona edició: el F. C. Barcelona (benjamí, aleví i infantil), el RCD Espanyol (aleví i infantil), el Nàstic de Tarragona (aleví i infantil), la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca (aleví i infantil), el Club Esportiu Arrels de Solsona (benjamí), l’Atlètic Segre (cadet), l’Oliana C. D. (cadet), el F. C. Andorra (benjamí i cadet) i l’Escola de Futbol de Rialp, que va participar amb totes les categories, des de benjamí fins a cadet. Aquest torneig convida tothom a passar un cap de setmana excepcional a la nostra localitat.

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top