Vostè està aquí:Home » Esport » Escola de Futbol de Rialp

Escola de Futbol de Rialp

L’Escola de Futbol de Rialp, modestament i sense cap pretensió, comença els seus entrenaments l’estiu de l’any 1996 amb un reduït grup de nens, 25, un sol entrenador, una junta directiva formada per pares sense cap mena d’experiència, molta il·lusió i el suport que representa la disponibilitat de les instal·lacions adients per a aquesta pràctica que té a bé deixar l’Ajuntament de Rialp.

És la temporada 1999-2000, les inscripcions segueixen augmentant i es fa necessari demanar l’ampliació de les instal·lacions existents amb un camp de gespa per jugar competicions de futbol set, futbol base de categories inferiors a la d’aleví i la formació federada d’un equip de benjamins.

Seguir llegint

La temporada passada, 2010-2011, representa un pas més en aquest creixement amb l’ampliació de vestidors, sala polivalent i el bar. Aquesta temporada, 2011-2012, ja es regularitzen les dimensions del camp de futbol set i passa a ser un camp de plenes garanties per a la disputa de partits de lliga regular aleví.

Tot plegat, permet afrontar l’organització de qualsevol esdeveniment futbolístic amb plenes garanties.

Actualment, l’Escola de Futbol de Rialp té quatre equips en competició oficial de setembre a juny:

  1. Equip Benjamí, enquadrat en la segona divisió grup 22, destacant en la seva categoria en un segon lloc i essent el màxim realitzador de gols, amb 176, deu més que el 1r classificat.
  2. Equip Aleví, enquadrat en la segona divisió grup 9, segueixen disputant la lliga en un segon lloc en la classificació.
  3. Equip Infantil, actualment estan disputant el trofeu complementari en una discreta 7a posició, un cop acabada la lliga regular en una còmoda 5a posició.
  4. Equip Cadet, enquadrat en la segona divisió grup 11, equip situat a la meitat de la taula, 10è.

Destaquem l’organització i la participació en el Trofeu de Futbol Base Rialp-Pallars Sobirà, aquest any la 2a edició, on s’apleguen equips de nivell com el F. C. Barcelona, l’Espanyol, el Nàstic de Tarragona o la Federació Andorrana.

Equip de veterans E. F. Rialp, de recent creació en la temporada 2010-2011, permet gaudir, a tot esportista que ja ha deixat de practicar la competició, de les trobades entre companys de tota la comarca els dijous en els entrenaments i dels partits esporàdics amb equips que ens visiten per fer estades d’esbarjo, de lleure o esportives.

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top