Vostè està aquí:Home » Actualitat » Consolidat el 6è Torneig de futbol base Rialp-Pallars Sobirà amb el suport de la Diputació de Lleida

Consolidat el 6è Torneig de futbol base Rialp-Pallars Sobirà amb el suport de la Diputació de Lleida

18-19 juny 2016

Els dies 18 i 19 de juny, l’escola de futbol Rialp i l’ajuntament organitzen el sisè torneig de futbol base, amb més de 400 jugadors d’11 clubs amb 21 equips.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del sisè Torneig de Futbol Base de Rialp-Pallars Sobirà, que se celebrarà els dies 18 i 19 de juny. L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; del vicepresident i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; del regidor d’Esports de l’ajuntament, Jordi Altieri; del president territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés; del representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; del president de l’escola de futbol Rialp, Josep Escolà;  del coordinador de l’escola de futbol Rialp i coordinador del torneig, Manel Colomé, i del coordinador d’esdeveniments esportius de l’ajuntament, Juanjo Abellà.

El torneig aplegarà onze clubs, amb un total de 21 equips de futbol. Enguany, hi participaran aproximadament 400 nens dels següents clubs: el FC Barcelona, el RCD Espanyol,  el FIF Lleida, l’EF Val Aran, el CF la Selva del Camp, el Balàfia CF, l’AT Roda de Berà, l’EDF Orgel·lia, el Gimnàstic de Tarragona, el  S. Fernando Zaragoza i els amfitrions del torneig de l’escola de futbol de Rialp.

En la seva intervenció, la vicepresidenta, Rosa Perelló, ha destacat que es tracta d’un torneig de futbol consolidat obert a la participació d’equips lleidatans, de la resta de Catalunya i d’Aragó, en què que es promocionen l’esportivitat i l’educació en els valors, al marge que és un instrument de promoció turística del Pirineu lleidatà.

El sistema de torneig és el de lligueta classificatòria i enfrontament directe segons classificació, equips distribuïts en dos grups i creuament entre ells segons la classificació infantil i alevina. Aquest any, s’han inclòs la categoria de benjamins i cadets com a premi als jugadors dels clubs del Pirineu que han aconseguit uns excel·lents resultats aquesta temporada.

L’organització del torneig va a càrrec de l’Escola de Futbol de Rialp i FC Rialp i l’ajuntament de Rialp, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Tal com ha indicat l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, tots els partits es disputaran en el camp municipal de futbol, una instal·lació que és l’orgull de la comarca, ja que darrerament s’hi han portat a terme noves inversions de millora, com l’estrenada il·luminació amb el sistema LED i les noves banquetes de fusta elaborades per una empresa local. Amb aquestes millores, Sabarich ha afirmat que l’ajuntament fa una aposta clara per l’esport i treballa per poder acollir durant tot l’any esdeveniments esportius que promocionin turísticament la comarca i resultin una injecció econòmica.

Rialp es felicita que aquest estiu el camp municipal de futbol tornarà a acollir l’estatge de pretemporada del Reus Esportiu  i el de la Pobla Mafumet, així com els campus del RCD Espanyol, del Zaragoza i del Balaguer.

Tot plegat, el torneig de futbol base Rialp-Pallars Sobirà representarà un retorn econòmic per la comarca d’uns 80.000 euros, ja que aproximament un miler de persones es mouran aquest cap de setmana per la comarca. És per això que els organitzadors han afirmat que continuaran treballant per ampliar les activitats de qualitat a altres clubs i professionals durant tot l’any.

Per acabar, el representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura, ha felicitat els organitzadors per aquesta iniciativa i ha destacat que és una bona motivació pels jugadors del Rialp poder jugar contra grans equips de futbol de prestigi. El president territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, també ha mostrat el seu ple suport a aquest torneig, a més de recordar les campanyes que estan duent a terme en contra de Prou violència en els camps i el Joc Net que eduquen en els valors.


Lleida, 13 de juny de 2016

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top