Presentació

Foto Txema

Entre els emblemàtics pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l’Orri , un any més es celebrarà la Rialp Matxicots, aconseguint enguany la que serà la 7a. Edició. Una edició per consolidar els canvis de l’edició passada, amb l’objectiu de fer gaudir de les nostres muntanyes, valls i gent. Quatre modalitats per fer viure el trail running amb tots els sentits: l’ Extrem, de 82 km; la Trail, de 52 km i la Mitja de 21 km, i la Caminada de 12 km. Aquesta tindrà lloc a Rialp el cap de setmana de 17 i 18 de setembre 2016..

Quatre recorreguts cercant de nou somnis i reptes, donant a conèixer territoris i paisatges per descobrir l’essència de la nostra terra.

Com a garantia per a tots els participants d’aquest esdeveniment, comptem amb l’experiència d’aquests anys anteriors, un magnífic paratge i la nostra hospitalitat que, juntament amb les millors condicions possibles dels camins, esprem que passeu una bona estona amb tots nosaltres.

La Rialp Matxicots la forma un admirable equip d’organització i un gran grup de voluntaris que donen suport a aquest esdeveniment juntament amb el suport de l’Ajuntament de Rialp i diverses entitats públiques i privades.

Us deixem el butlletí informatiu de la que serà la setena edició de la Rialp Matxicots. Al dossier trobareu el programa de les carreres, totes les novetats de l’edició de 2016 i altres informacions que espero siguin de la seva utilitat .

Dossier

Les nostres muntanyes, l’entorn natural i la nostra gent, juntament amb els millors participants, faran d’aquest esdeveniment la cita inoblidable que tots nosaltres desitgem .

Txema Ubach

 

Director Tècnic i d’Itinerari