Crono RialpMatxicots

Sortida raquetes cota 2000 corredors raquetes cota 2000 corredors esquis i raquetes cota 1650

II Crono RialpMatxicots

La celebració de la II Crono RialpMatxicots que va tenir lloc el passat dissabte 26 de gener de 2013, a l’Estació de Esqui de  Port-Ainé, ha suposat tot un èxit de participació i un repte per l’organització que ha complert el seu objectiu esportiu gràcies a l’entusiasme dels participants i col·laboradors .

Aquesta ha estat una cursa nocturna , en la que s’han disputat dos modalitats, una amb esquis de muntanya i l’altra amb raquetes dins la delimitació de dos traçats:

  • -El 1er traçat amb esquis de muntanya i raquetes des de la cota 1650 (pàrquing de la estació) fins a la cota 2450 a 100 m del Pic-de l’Orri.
  • -El 2on traçat , ha estat una sortida popular de raquetes des de la cota 2000 davant del Hotel fins a la cota 2450.

L’ascens per ambdós traçats els hem gaudit amb una neu fantàstica , ha estat un espectacle en el que hem pogut gaudir d’un entorn de nit màgica, enmig d’un preciós indret entre pins, neu i cel.

El nombre total de participants ha estat de 90 inscrits i afegint els acompanyants i col.laboradors s’ha superat als 250.

Les opinions recollides han estat molt positives; bon recorregut ,bona de seguretat en tot el recoregut  i  bona organització en general.  Per el que als participants ja tenen moltíssimes ganes de tornar a repetir.

Hem tingut l’honor i el plaer de la participació de Agustí Roc i Amador, esquiador i corredor de muntanya que ha estat tres cops campió del món de curses de muntanya, anys 2002, 2003 i 2004, campió d’Europa l’any 2005 i d’Espanya dels anys 2005 al 2007.

Em  de donar les gràcies al equip de la Matxicots , que és un conjunt de persones  que de forma desinteressada  ha fet possible aquest acte i d’altres que s’han disputat fa pocs mesos.  A l’Ajuntament de Rialp per tot el seu suport i a l’Estació d’Esqui de Port-ainé .

L’organització