La Rialp Matxicots, escollida millor ultratrail de Catalunya 2018

Matxicots > blog > La Rialp Matxicots, escollida millor ultratrail de Catalunya 2018

La Rialp Matxicots, escollida millor ultratrail de Catalunya 2018

16 de desembre de 2018 | MatxicotsAdmin | blog, Caminada, Extrem, General, Marató, Mitja, Popular, Sant Silvestre, Trail

La Rialp Matxicots ha estat escollida, per votació popular, com a millor ultratrail de Catalunya d’aquest 2018. Més de 675 corredors així ho han volgut després de donar la seva opinió sobre cada una de les proves que es disputen a Catalunya a través del grup de Facebook Ultres Catalunya, en la que s’han valorat aspectes tals com la organització, els avituallaments, la senyalització i el seu recorregut.

Mes informació

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies