Sortida interpretada Roní a Pedres d’Auló

Matxicots > General > Sortida interpretada Roní a Pedres d’Auló

Sortida interpretada Roní a Pedres d’Auló

12 de juliol de 2013 | MatxicotsAdmin | General

RoniPedresdAulo

El pròxim diumenge 14 de juliol, sortida interpretada als Bunquers de Roní i Pedres d’Aulo, si vols venir, sortirem de Roní a les 9 del matí, cal dur el necessari per a una sortida a la muntanya, aigua i menjar. Seran 7 km i un desnivell de 600 metres. Organitzat per A.E. RialpMatxicots amb la col•laboració del Sr. Manel Gimeno que ens explicarà la història d’aquests elements emblemàtics de la guerra civil.

Mes informació 

la foto

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies