Novetats d’aquesta 4A. Edició de la RialpMatxicots

Matxicots > General > Novetats d’aquesta 4A. Edició de la RialpMatxicots

Novetats d’aquesta 4A. Edició de la RialpMatxicots

29 de març de 2013 | MatxicotsAdmin | General

Un any més ens tornem a activar i arranquem la 4a edició de la RialpMatxicots.

Cursa de muntanya oberta a tots els públics, ja que tenim 3 modalitats EXTREM (84 Qm), MARATÓ (42 Qm) i POPULAR (17 Qm).

La novetat de 4a edició de la RialpMatxicots està en que, aquest any passarem per dos pobles nous ALTRON i SEURÍ amb un recorregut que per a nosaltres és espectacular i on val la pena parar i gaudir del pas per un paratge natural de la resplendent Vall d’Àssua i ens encisarem en indrets com la font de Libeto, emplaçada molt a prop del bonic poble d’Altron; el paratge anomenat la Mare de Déu de la Muntanya, a Caregue; la Serra de Posa; el poble abandonat de Sant Romà de Tavèrnoles, on solament s’hi accedeix per un estret camí, o els búnquers de la Guerra Civil a Roní.

Nosaltres esperem fer-ho al millor possible i esperem que la gent pugui gaudir del nostre estimat poble Rialp i de la nostra comarca del PALLARS SOBIRÀ.

Aquí us deixem el pla perquè pugueu fer una ullada als traçats de cadascuna de les curses.

Plano Extrem i Marató

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies