Vostè està aquí:Home » Senderisme » Ruta Familiar MOLA DE SALL

Ruta Familiar MOLA DE SALL

RUTA FAMILIAR MOLA DE SALL

RECORREGUT:

DURADA:

DESNIVELL: 300m+ (Inici/Final .- Rialp)

Cota mínima : 720m Rialp

Cota Màxima : 1080m Surp

DISTÀNCIA: 6,5 km

DIFICULTAT:

VARIANTS:

625c99_add76b68ea5d488d9d9ce9f03920b653.jpg_srb_p_1080_292_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

P1000677

RECOMANACIONS I DADES ÚTILS

.- Circuit apte per fer durant tot l’any, ja que la major part del recorregut es per la solana.

.- El circuit Familiar Mola de Sall és ideal per una jornada tranquil·la amb la mainada. La distància i desnivell d’aquest circuit ens permetrà accedir amb canalla de totes les edats. Podrem gaudir d’un recorregut entre senders ombrívols i creuant torrents d’aigua fresca.
Val la pena una parada per donar un cop d’ull a la Mola de Sall i remullar-se els peus a la confluència dels torrents, on ens podrem banyar a les seves aigües i dinar o berenar asseguts a l’herba o a la taula de fusta destinada a aquest efecte. De tornada visitarem el nucli de Surp i el Castell de Rialp.

ELEMENTS D’ESPECIAL INTERÈS

CULTURA

ITINERARI

.- Sortint del nucli de Rialp (725m), ràpidament creuarem el poble i agafarem un primer tram de pista, i abans de creuar el Torrent de Sant Antoni, agafem un corriol a la dreta que ens durà fins a la carretera d’Escàs i Caregue. El tram de carretera, uns 500m, haurem de circular per la nostra esquerre i vigilant, tot i ser una carretera poc transitada. Un cop deixem la carretera ràpidament arribarem a la Mola de Sall, on creuarem el torrent.
Retornarem uns 300m per la carretera, fins que trobem un rètol a l’esquerra que ens indicarà el camí a seguir. Primer per forta pujada fins que sortim a la carretera de Rodès, i desprès seguint aquesta en pujada més suau , arribarem a Surp. Des de
el nucli baixarem pel camí del Castell fins a Rialp.

.- Aigua. Trobarem aigua per remullar-nos al Torrent de Sant Antoni, a la Mola de Sall. I una font a Surp. A Rialp tindrem tots el serveis, tant abans de sortir com a l’arribar.

[]

Ajuntament de Rialp 2014 © Tots els drets reservats / Desenvolupat per Imatge & Produccions / Diseny i photo Smontero

Scroll to top