COMUNICAT OFICIAL RIALP MATXICOTS 2020

Matxicots > blog > COMUNICAT OFICIAL RIALP MATXICOTS 2020

COMUNICAT OFICIAL RIALP MATXICOTS 2020

1 de juliol de 2020 | MatxicotsAdmin | blog, Uncategorized @ca

 

Des de que la present situació d’emergència sanitària es va desencadenar, l’organització de la Rialp Matxicots hem estant treballant en els possibles escenaris que es podrien donar al setembre per poder dur a terme una nova edició el més semblant al que havíem dissenyat, amb la premissa de seguir sent una festa de tot un poble compartida amb els participants.

El caliu d’Altron, Roní o Beraní al passar de matinada, les nenes de Seurí animant sense parar a les 6 del matí, l’estima dels padrins i padrines a Caregue i Escàs, l’encant de Rodés, Surp o Beraní, els rovellons i la truita de patates acabats de cuinar als avituallaments, l’ambient a la plaça de Rialp, el dinar de diumenge… Uns pobles, una gent abocats a donar-ho tot, fins a 3 ó 4 generacions que viuen una festa cada tercer cap de setmana de setembre des de fa 10 anys. Aquest és l’actiu més preuat de la nostra cursa, el que l’ha dut a estar on està i a ser tan estimada.

Totes i cadascuna de les adaptacions per a poder dur a terme la cursa, ens han portat al mateix punt: i el voluntariat?, quin serà el seu paper?, de qui i de què haurem de prescindir per seguretat? És per això, per no poder garantir 100% la seguretat i la participació del nostre voluntariat, de la gent dels nostres pobles i que tothom pugui gaudir de la festa de la Rialp Matxicots com tots i totes sabem, afegit a la incertesa de quina serà la situació sanitària al

setembre, hem decidit SUSPENDRE l’edició 2020. És una decisió molt dura, molt meditada, però estem segurs i segures que fem el correcte des del nostre esperit de cursa 100% voluntària.

La nostra decisió no té una motivació econòmica, les institucions amb l’Ajuntament de Rialp al capdavant, ens segueixen donant tot el suport necessari, així com els nostres col·laboradors, que a pesar de les dificultats del moment també segueixen estant al nostre costat.

Tots els participants inscrits fins a la data d’avui rebran un correu electrònic i podran optar per:

  • –  La devolució del 100% de la inscripció.
  • –  Quedar inscrit-a automàticament per a l’edició 2021. Però ja sabeu que la Rialp Matxicots és diferent, i per això, no ens podíem quedar de braços creuats, així que molt aviat tindreu notícies nostres per a aquest estiu. El territori Matxicots seguirà viu el 2020.
  •  
  • LLARGA VIDA A LA VIDA A LA MATXICOTS

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies