Guillem Cabrera i Ruth Guillem brillen en l’exigent Trail de la Rialp Matxicots

Matxicots > blog > Guillem Cabrera i Ruth Guillem brillen en l’exigent Trail de la Rialp Matxicots

Guillem Cabrera i Ruth Guillem brillen en l’exigent Trail de la Rialp Matxicots

16 de setembre de 2017 | MatxicotsAdmin | blog, Caminada, Extrem, General, Mitja, Trail

En un circuit renovat i molt alpí, els corredors s’han enfrontat a 57 km i 4.800 metres de desnivell positiu. Àlex Colomina i Lola Brusau són els líders momentanis de la Combinada, a l’espera de l’etapa final de demà.

 La Rialp Matxicots d’aquest cap de setmana presentava molts al·licients per ser una edició per recordar. Els canvis en les distàncies i en els recorreguts i unes previsions meteorològiques que no eren precisament favorables ja anunciaven l’espectacle que hem presenciat.

Afortunadament, i per alegria de participants i organitzadors, el temps ha acompanyat en una primera etapa on els corredors havien de completar 57 km i 4.800 metres de desnivell positiu. Ho han fet, això sí, amb molts kilòmetres a gran altitud plegats de neu i gebre. Trams tècnicament complicats que no han impedit que Guillem Cabrera i Ruth Guillem hagin a

conseguit la victòria en categoria masculina i femenina, respectivament.

 El corredor de Gironella s’ha mostrat molt sòlid durant la cursa i ha aprofitat la seva rapidesa en els descensos per consolidar la primera posició en un temps de 8h 10’. Un triomf ampli respecte als seus immediats perseguidors, Xavier Edo (9h 16’) y Josep Barau (9h 19’).

Per la seva part, la barcelonina Ruth Guillem s’ha mostrat intractable firmant una victòria en 10h 48’.

Tot i això, els més ràpids en creuar la línia d’arribada de la Plaça de les Escoles, a Rialp, han estat uns altres. I és que el nivell dels corredors que participen en la Combinada és altíssim.

Les muntanyes del Pallars Sobirà han estat testimonis d’una espectacular guerra entre diversos corredors que s’ha mantingut una vintena de kilòmetres. Han estat els llargs i tècnics descensos de Montsent de Pallars i Montorroio els que ha aprofitat Àle

x Colomina per agafar distància i encarar la victòria amb un temps de 7h 43’. Per darrere, Ignasi Riuró i Thomas Galpin han completat el podi.

En fèmines, la més ràpida d’aquesta Combinada ha estat Lola Brusau, en 10h 31’. Tot apunta, doncs, que demà tornarem a viure una altra fantàstica jornada amb una segona etapa de 23 km i 1.350 metres de desnivell positiu que decidirà els primers classificats de la Combinada.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies