7A. Edició RialpMatxicots

Matxicots > blog > 7A. Edició RialpMatxicots

7A. Edició RialpMatxicots

22 de setembre de 2016 | MatxicotsAdmin | blog, Caminada, Extrem, Mitja, Popular

 

7A RialpMatxicots

Alberto Vinagre Cruz en categoria masculina i Nuria Ferrer Crusellas en categoria femenina, flamants vencedors de la RialpMatxicots Extrem. Dani Pares en la categoria masculina i Lucia Caballero en la categoria femenina guanyadors de la RialpMatxicots Trail.

La RialpMatxicots reuneix a més de 1.100 corredors de 8 països diferents i més de 2.000 espectadors pels paratges de Rialp, Pallars Sobirà, Pirineu de Lleida.

RialpMatxicots EXTREM (82 KM i 6.100m +D) i RialpMatxicots TRAIL (52 KM i 4.100m +D) puntuables amb 5 i 4 punts per a la UTMB 2017 respectivament.

Aquest cap de setmana se ha celebrat a la població de Rialp les quatre curses que componen la 7a. Edició de la RialpMatxicots, Extrem i Trail el dissabte, les dues puntuables para la UTMB 2015, amb 5 i 4 punts respectivament, i avui diumenge la mitja marató i la cursa popular caminada. Organitzades per l’Ajuntament de Rialp i l’Associació Esportiva RialpMatxicots i que enguany ha congregat a 1.100 corredors.

La RialpMatxicots, que es celebra a les muntanyes pallareses fa un pas cap a endavant en aquesta 7a. Edició consolidant el recorregut de la passada edició i tancant les inscripcions un mes abans de la seva celebració. Com novetat d’aquesta edició cal destacar des de l’organització el seguiment en directe de la cursa desarrollat per l’empresa Live Trail.

A les 5.30 h de la matinada freda del dissabte 17 de setembre es donava el tret de sortida a la RialpMatxicots Extrem cursa de 82 km i 6.100 m de desnivell positiu i paral·lelament a la RialMatxicots Trail cursa de 52 km i 4.100m de desnivell positiu. Els guanyadors masculins han estat el gironès Alberto Vinagre Cruz del club BTR Pro Tem amb un temps d’11 hores, 49 minutes , Emili Rafecas Figueras barceloní del club Team Decavi amb un temps d’11 hores, 11 minutes i 38 segons i Erlantz Zaldunbide Legarra de Iurreta Bizkaia del club Zaldai Mendi Taldea amb 11 hores, 25 minutes i 56 segons, en dones Nuria Ferrer de Torelló del club fisiobisaura amb un temps de 14 hores, 22 minutes i 13 segons, la segona classificada Lola Brusau Alos del club excta Uecanoia amb un temps de 15 hores 7 minuts i 50 segons i la tercera Estefania Guinovart Rodriguez del club patxanguerus d’alforiaamb un temps de 16 hores 35 minuts i 13 segons.

Els guanyadors masculins de la RialpMatxicots Trail han estat Dani Pares Soler de Barcelona del club Viusport que ha guanyat amb un temps de 06 hores 47 minutes i 17 segons i sent podi juntament amb Carles Bartrina Gea de Alcoletge del club esp. Pedata.cat Balaguer amb un temps de 06 hores 49 minutes i 21 segons i Albert Herrero Casas lleidatà del club Farra-o amb un temps de 6 hores 49 minutes i 23 segons. En dones , el podi l’han format Lucia Caballero Marcos de Barcelona del club Excta Uecanoia amb un temps de 09 hores 37 minutes i 46 segons, Marta Batalla Trilla de Tarragona del club Borges Trail-AAEET amb un temps de 10 hores, 03 minutes i 01 segons i Anna Juve Sabate de Barcelona del club Firehawk team amb un temps de 10 hores, 17 minutes i 16 segons.

Avui diumenge a les 8:30 començava la mitja marató, els guanyadors han sigut en categoria masculina Andreu Simon amb un temps de 1:44:09 hores amb record del circuit, el pallarés Iu Escola amb un temps de 1:47:41 hores i Abel Carretero amb un temps de 1:56:36 hores. En categoria femenina Gemma Colomer amb un temps de 2:18:28 hores, Roser Ortes amb un temps de 2:23:47 hores i Mar Ferran amb un temps de 2:29: 26 hores.

Els primers corredors lleidatans que van arribar a la meta de la Matxicots Extrem Jesús Vazquez i Ramon Villuendas, i de la Matxicots Trail el segon i tercer classificat Carles Bartrina i Albert Herrero i en dones Nuria Codina i Gloria Abella.

Aquesta 7a edició per primera vegada arribava avalada amb el segell alpinultras compartit amb altres grans travesias d’alta muntanya de referència en tot l’estat com són Emona Ultra, Ultra trail Valls d’Àneu i Ultra Canfranc.

Agrair als més de 300 voluntaris i col·laboradors que fan possible aquesta carrera.

 

Més informació de la cursa :

A la web www.rialpmatxicots.cat

Al twitter oficial @matxicots i a #matxicotsalpinultras

Al Facebook rialp.matxicots

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies