Presentació de la segona edició de la Correpallars

Matxicots > General > Presentació de la segona edició de la Correpallars

Presentació de la segona edició de la Correpallars

23 de maig de 2013 | MatxicotsAdmin | General

 

Presentacio Correpallars 003La Diputació de Lleida acull la presentació de la segona edició de la Correpallars, que augmenta de cinc a nou les curses

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la segona edició de la Lliga pallaresa de curses de muntanya Correpallars, que se celebrarà entre el 25 de maig i el 15 de setembre a diferents municipis dels dos Pallars.

L’acte ha comptat amb la participació dels diputats de CiU, Gerard Sabarich i Xavier Pont; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, l’organitzador de l’Espardenyada, Gerard Alegret, i l’organitzador de la Vertical Cabanera, Josep Llovich.

Es tracta d’un projecte esportiu, cultural i muntanyenc que se celebra per segona vegada a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

El diputat Xavier Pont ha explicat que aquest projecte ha augmentat de 5 a 9 les curses respecte l’any passat i que la iniciativa és una mostra de la col·laboració dels dos Pallars tant a nivell esportiu com de lleure.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha destacat la importància d’augmentar el nombre de curses, ja que suposa la consolidació de la prova.

Aquesta activitat va néixer l’any passat a iniciativa dels organitzadors d’algunes de les diferents curses de muntanya que es fan a les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, dels ajuntaments i dels consells comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Els organitzadors donen l’oportunitat d’escollir entre dues modalitats, la competitiva i la no competitiva. L’organitzador de la Vertical Cabanera, Josep Llovich, ha insistit en que la qualitat de la Correpallars s’aconsegueix amb l’esforç i el treball dels organitzadors de cadascuna de les curses que en formen part.

Lleida, 22 de maig de 2013

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies